Передноворічна акція від львів‘ян: Тваринка – під ялинку – соцмережі

Новини 10 Грудня, 2018 217

Фото з допису Natalia Anokhina/Facebook

Львів‘янам пропонують здивувати рідних чи зробити оригінальний подарунок колегам на новорічні свята – «дістати маленького друга під новорічну ялинку».

Зокрема, у соцмережах з‘явилася пропозиція отримати цуценят від «мами – Кане корсо і тата «по любові».

Скриншот/Facebook

«Замовлення відкрито! Всі хто ще не знає, як дуже здивувати рідних на новорічні свята чи хоче зробити оригінальний та веселий подарунок колегам від Secret Santa – маєте чудову можливість дістати маленького друга під новорічну ялинку! Через 2-3 тижні можна забирати (їх 10 штук, дівчатка та хлопчики). Мама – песя канекорсо, тато – по любові)))без документів)», – йдеться у дописі Natalia Anokhina у Facebook .

А ще Львівське комунальне підприємство «Лев» закликає мешканців Львівщини зробити собі подарунок і надати прихисток безпритульним тваринам у своїй домівці.

Скриншот/Facebook

«Якби кожен не купував собі пса, а брав із притулку – було б класно”, – розповів Олег Тягнизуб. Український богатир завдяки програмі “Добрий ранок” знайшов домашнього улюбленця Стіва, який до цього мешкав у ЛКП “Лев”», – йдеться у повідомленні ЛКП “Лев” у Facebook .

ДОБРИЙ РАНОК. Олег Тягнизуб

"Якби кожен не купував собі пса, а брав із притулку – було б класно", – розповів Олег Тягнизуб. Український богатир завдяки програмі "Добрий ранок" знайшов домашнього улюбленця Стіва, який до цього мешкав у ЛКП "Лев". #ДобрийРанок #ВашаКомандаСуспільнеЛьвів #UAЛьвів

Опубліковано UA: Львів П'ятниця, 7 грудня 2018 р.

Відео: UA: Львів

А ще, новорічні подарунки «під ялинку», можна зробити і тваринам.

У Львові “Домівка врятованих тварин” закликає принести корми для тварин, які за різних обставин потрапили до домівки.

Скриншот/Facebook

«Потрібна допомога! Друзі, Домівка врятованих тварин дякує за вашу підтримку.  Ми отримали від вас трохи кормів для тварин, якими вони дуже тішаться.  Оскільки в нашій домівці живе 70 тварин ми постійно потребуємо вашої підтримки», – йдеться у дописі Ореста Залипського у Facebook.

 

Коментарі

Позначки: ,