На Львівщині у ДТП постраждала вагітна жінка

Новини 04 Жовтня, 2018 169

Ілюстрація: Intermarium.News

Під час автопригоди травмувалися троє односельчанок

У Стрийському районі Львівщини  під час ДТП постраждала молода жінка, яка перебуває на пізньому терміні вагітності.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася 3 жовтня, в обідню пору, у селі Нижня Стинава.

30-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107», мешканець Сколівського району, здійснив наїзд на скутер під керуванням 32-річної мешканки села Нижня Стинава.

Внаслідок зіткнення отримали травми і були госпіталізовані водійка і пасажирка скутера, а також пасажирка легкового автомобіля.

«Троє  осіб із травмами різного ступеня важкості госпіталізовані у Стрийську районну лікарню. У водійки  скутера діагностовано закриту черепно-мозкову травму, відкритий перелом правої стегнової кістки, рвану рана правого стегна, забій лівого стегна. У 30-річної пасажирки скутера, жительки с. Нижня Стинава, діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток тазу, тупу травму органів живота. У 29-річної пасажирки автомобіля «ВАЗ», мешканки с. Нижня Стинава, діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану чола», – зазначається у повідомленні.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області,  правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як стало відомо від медиків, пасажирка легкового автомобіля, яка постраждала в ДТП, перебуває на пізніх термінах вагітності.

Коментарі

Позначки: , , ,