На Львівщині профільний міністр особисто проінспектував ремонт доріг (ФОТО)

Новини 03 Листопада, 2018 139

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Міністр інфраструктури та очільник Укравтодору побували в області

У рамках робочого візиту Львівщину відвідали Міністр інфраструктури України Володимир Омелян та виконуючий обов’язки голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак.

Про це 2 листопада повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, посадовці побували на капітальному ремонті автомобільної дороги загального користування державного значення М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська на ділянці улаштування з’їзду на автомобільну дорогу загального користування державного значення М-06 Київ — Чоп для лівоповоротнього руху за напрямком Тернопіль — Чоп у м. Винники.

Спільно із начальником Служби автомобільних доріг у Львівській області Русланом Кандибором проінспектували хід виконання робіт на вказаному об’єкті і зазначили, що влаштування даного з’їзду дасть можливість покращити організацію дорожнього руху на цій транспортній розв’язці.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Також проінспектували автомобільну дорогу М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська, на якій тривають завершальні роботи, а саме влаштування заїзних кишень на зупинках громадського транспорту, встановлення дорожніх знаків та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

Коментарі

Позначки: