На кільцевій дорозі Львова туристичний автобус з іноземцями влетів у вантажівку, є постраждалі

Новини 02 Травня, 2019 35

Фото: "Винниківський вісник"

На Львівщині внаслідок зіткнення туристичного автобуса з вантажівкою травмована іноземна громадянка.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 1 травня близько 8.30 на автодорозі «Київ-Чоп» у Пустомитівському районі.

Зіткнулись автобус «Неоплан», яким керував 24-річний іноземець та вантажний автомобіль «ТАТА», за кермом якого перебував 58-річний мешканець міста Винники. В автобусі перебували іноземні туристи. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримала пасажирка автобуса, 20-річна туристка-іноземка.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього).Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події,

Як повідомляє «Винниківський вісник», 1 травня на кільцевій дорозі неподалік села Чишки трапилися дві автотрощі.

«О 08:20 рейсовий автобус зіткнувся з вантажівкою. У цій автоаварії є постраждалі. З‘ясувалося, що водій автобуса, не дотримавшись дистанції, в‘їхав у вантажівку. Згодом також поблизу села Чишки в автоаварію потрапив ще один автобус. Автоаварії сталися неподалік світлофора», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , , ,