Львівський альпініст, який підкорюватиме Еверест, запрошує на «пробіжку» заради порятунку Соломійки

Новини 12 Березня, 2018 62

Львівський альпініст, який встановив прапор Львова на найвищій точці Південної Америки – вершині Аконкагуа, Роман Городечний запрошує усіх небайдужих та витривалих здійснити спільну пробіжку Львовом для отримання гарного настрою та допомоги Соломійці Шарко, пише Форпост.

Нагадаємо, дівчинці поставили діагноз – Мієлодиспластичний синдром (МДС), рефлекторна анемія з надлишком бластів, з множинними клональним цитогенетичними поломками, що асоціюється з несприятливим прогнозом. Уже через місяць родина повинна вирушити за кордон, аби врятувати Соломійку від недуги. Раніше тато дівчинки Сергій Шарко розповідав, що «за результатами трепанобіопсії кісточки з бедра Соломійки (забір біоматеріалу брали з двох боків) – київські професора медицини з дитячої онкології прийняли рішення про призначення хіміотерапії для Соломійки вже з понеділка 12.03.2018 року. Результати не втішні, спинний мозок Соломійки крім тромбоцитів перестав виробляти гемоглобін. Відбувається трансформація у мілоїдну лейкемію. За останні 25 років це другий випадок в Україні».

Відтак Роман Городечний запрошує усіх, хто має можливість долучитися до порятунку маленького життя, прийти на взяти участь у доброму забігові.

«Ідея, народжена усіма. Хочеш випробувати себе і пересвідчитися у власній витривалості? Тоді пропоную пробігтися зі мною (Я готуюся на Еверест), відчути себе учасником чогось грандіозного, стати благодійником (всі зібрані кошти підуть на лікування Соломійки!), отримати гарний настрій, – провести час в цікавій компанії, пишатися собою, радіти, надихатися!» – написав Роман Городечний на своїй сторінці у Фейсбук.

Умови участі в благодійному заході:

  • прийти 17.03 о 17.30 до Монументу;
  • пробігти зі мною дистанцію 2-7 км;
  • залучити друзів, гідних та готових до спільного тріумфу;
  • зробити мінімальний внесок 200 грн на картку тата Соломійки : 4731 2191 0790 3423 Приватбанк Шарко Сергій Васильович

Коментарі

Позначки: