Львів: перший сніг, затори і ДТП (ФОТО)

Новини 19 Листопада, 2018 410

Фото: Facebook/Andriy Zavadskyy

Користувачі соцмереж діляться інформацією

На Львівщині сьогодні, 19 листопада, випав перший сніг.

Користувачі соцмереж діляться  ранковими фото засніженого Львова, заторами на дорогах міста  і місцями  ДТП, які вранці сталися в місті.

«19 листопада,  09.10. ДТП на вул. Д.Вашингтона, виїзд з ОККО. За участі одного поліцейського авто, інше приїхало оформляти ДТП», – повідомляє координатор «Варти 1»  Ігор Зінкевич.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

У Патрульній поліції Львівської області повідомили, що «реагуючи на правопорушення і виїжджаючи із заправки ОККО по вул. Д.Вашингтона на проблискових маячках із звуковим сигналом, при повороті ліворуч транспортні засоби які знаходилися в крайній правій смузі зупинилися, аби дати дорогу, а також зупинилися транспортні засоби, які рухалися в зустрічному напрямку. Водій, який рухався на автомобілі Lada Priora, рухаючись в лівій смузі не надав переваги в русі службовому автомобілю та здійснив з ним зіткнення. Службовий автомобіль отримав незначні механічні пошкодження».

Як повідомляють користувачі соцмереж, у місті вранці утворилися корки.

“19 листопада,  08:20. Сихівський міст тянучка в сторону центру Львова; По вул. Городоцькій також ускладнено рух в сторону центру;  Рясне 1 від моста в сторону центру – тянучка”, – повідомляє Ігор Зінкевич.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

«19 листопада,  09:55. Виїзд з пр. В.Чорновола на Городоцьку – ДТП. «Фольцваген Транспортер» зачепив автобус «Електрон» – поворот в сторону Городоцької ускладнено», – інформує Зінкевич.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

За інформацією координатора «Варти 1», у Львові вранці сталося ДТП на виїзді з вул. Грінченка.

«19 листопада, 09:45. Виїзд з вул. Грінченка на вул. Б. Хмельницького – ДТП. Рух ускладнено зі сторони в’їзду в місто. Тракт Глинянський – ДТП», – інформує Ігор Зінкевич.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Користувач Andriy Zavadskyy, виклав фото засніженої автомобільної дороги у Львові.

«Сніг добряче вже налип на дорожнє покриття. Жодної посипальної і снігозбиральної техніки не помічено. Також утворилися затори на вул. Хуторівка, виїзд на Сихівський міст», йдеться у дописі Andriy Zavadskyy під фото на сторінці “Варта 1” Facebook.

Фото: Facebook/Andriy Zavadskyy

 

Коментарі

Позначки: , ,