Гра збірної України і Словаччини на «Арені Львів» пройде за порожніх трибун

Новини 04 Вересня, 2018 125

Фото: "Арена-Львів"

Вболівальників запрошують у фан-зону біля стадіону

9 вересня національна збірна команда України з футболу у рамках 2-го туру Ліги Націй прийматиме національну збірну команду Словаччини на стадіоні «Арена Львів». Через санкції УЄФА ця гра відбудеться за порожніх трибун.

Як повідомляє «Арена Львів», на площі перед стадіоном «Арена Львів» буде організовано фан-зону для перегляду на великих екранах футбольного матчу і підтримки основної футбольної команди нашої країни. Окрім перегляду матчу буде організована і культурно-розважальна частина за участю зірок української естради.

«Запрошуємо всіх щирих та вірних вболівальників підтримати Національну збірну України з футболу у матчі проти Словаччини до футбольної фан-зони, що буде організована поблизу стадіону Арена Львів. На жаль, збірна вимушена цей матч грати при порожніх трибунах у зв’язку з рішенням УЄФА. Фан-зона поблизу стадіону – крок, щоб наша команда почула львівського вболівальника і не зупинялись ні секунди на шляху до перемоги.
Під час дії фан-зони буде організовано концерт з неймовірними гуртами, можливість почастуватись, а також насолодитись грою нашої команди», зазначається у повідомленні.

Як повідомляв «Футбол 24», таким чином збірну України покарали за кельтський хрест на одному з банерів на трибунах під час матчу кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії, який відбувся 12 жотвня 2015 року на НСК «Олімпійський» в Києві.

Коментарі

Позначки: , ,