Головний військовий комісар Львівщини балотується до парламенту

Новини 16 Червня, 2019 561

Фото: Олександр Тіщенко/ФБ

Олександр Тіщенко висунув свою кандидатуру по № 119 мажоритарному виборчому округу

 Головний військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко балотується до Верховної Ради України.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Скриншот ФБ

«Мені 43 роки. З них більшу частину віддав службі в Збройних силах України. Різні випробування життям та службою довелось пройти. Найбільш важливими, драматичними та вирішальними з них є останні п’ять років. Зрозумів для себе одну важливу істину, що від дій та вчинків людини залежить доля її сім’ї, держави та народу. Тому прийняв дуже важливе та зважене для себе рішення: балотуватись у Верховну раду і змінювати наше життя на краще.
Хочу стабільного розвитку та процвітання для свого краю, нашої держави та кожного українця. Саме тому я висуваю свою кандидатуру на позачергових виборах народних депутатів до Верховної Ради України по № 119 мажоритарному виборчому округу, що включає в себе (Бродівський, Радехівський, Кам’янко-Бузький, Буський райони)», – йдеться у дописі Олександра Тіщенка.

Він також зазначає, що «прийнявши Присягу у 1994 році на вірність народу України та маючи управлінський досвід у Збройних Силах України, я звик виконувати поставлені перед мною завдання та нести відповідальність за їх втілення у життя. У своїй діяльності буду послуговуватись в інтересах мешканців Бродівського, Радехівського, Кам’янка-Бузького, Буського районів та усього українського народу. Не збираюся займатись популізмом і давати пустих обіцянок. Я знаю з якими проблемами зустрічаються громади не зі слів, а з власного досвіду. В мене є ідеї та детальні плани, які суттєво покращать життя та добробут у кожному місті та селі. Гарантую, що буду у постійному зв’язку з виборцями, щоб оперативно реагувати та вирішувати проблеми».

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,