Голова полтавського осередку “Слуги народу” влаштував смертельну ДТП

Новини 15 Липня, 2019 78
Голова полтавського осередку "Слуги народу" влаштував смертельну ДТП. Фото: відкриті джерела.

Голова полтавського осередку "Слуги народу" влаштував смертельну ДТП. Фото: відкриті джерела.

Винуватцем ДТП, у результаті якого загинула жінка, є Олексій Сердюков – голова Полтавської регіональної організації партії “Слуга народу”.

Про це він сам повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише Прямий.

“Я пішов на обгін і під час обгону у мене провалилася передача і я не зміг завершити обгін. Праворуч був автомобіль, я спробував з’їхати на узбіччя, але було пізно. Це все не знімає з мене відповідальності”, – написав Сердюков.

За його словами, він отримав перелом тазу, жінка-пасажир, яка сиділа поруч з ним на передньому сидінні, перебуває у тяжкому стані.

“Немає слів, які можна сказати, щоб стало легше родичам загиблої дівчини. Єдине що ми можемо зробити – пообіцяти взяти на себе всі витрати, пов’язані з лікуванням та іншими витратами, пов’язаними із ситуацією і лікуванням інших потерпілих”, – додав політик.

Нагадаємо, 13 липня, між с. Бричківка і с. Сорочин Яр у Полтавській області зіткнулися легкові автомобілі марки Toyota Corolla і ВАЗ-21099. В результаті аварії одна людина загинула, ще четверо – постраждали.

За даними правоохоронців, у Toyota перебували дві особи (чоловік 1988 р. н. та жінка 1986 р. н.), а в автомобілі “ВАЗ” – три (чоловік 1978 р. н., жінка 1980 р. н. та 12-річна дівчинка).
“Усіх п’ятьох доправили до лікарні із травмами різного ступеня тяжкості. На жаль, через кілька годин у реанімації померла пасажирка “ВАЗа”. Її малолітня донька наразі в тяжкому стані в реанімації. Також у тяжкому стані водій “ВАЗ -21099”. Дістали тілесні ушкодження й двоє осіб з “Тойоти”, – зазначили у Нацполіції.

Голова полтавського осередку "Слуги народу" влаштував смертельну ДТП. Фото: відкриті джерела.

Голова полтавського осередку “Слуги народу” влаштував смертельну ДТП. Фото: відкриті джерела.

 

Коментарі

Позначки: , ,