Автодорожники Львівщини нарікають, що ДТП нищать відремонтовану кільцеву дорогу (ФОТО)

Новини 25 Вересня, 2019 193

Фото: САД у Львівській області

На кільцевій транспортній розв’язці автомобільної дороги Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі при виїзді з міста Львова неодноразово трапляються дорожньо-транспортні пригоди.

Як повідомляють у Службі автомобільних доріг у Львівській області, ця транспортна розв’язка, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області, забезпечена всіма необхідними засобами безпеки дорожнього руху: дорожніми знаками, розміткою, бар’єрним огородженням та освітленням, але тут у черговий раз спостерігається пошкодження дорожнього майна внаслідок ДТП.

У цьому році вже згадувалася певними представниками засобів масової інформації проблема освітлення на щойно влаштованій кільцевій транспортній розв’язці на автомобільній дорозі Західний обхід міста Львова у с. Сокільники. На сьогоднішній день тривають роботи для забезпечення освітлення на зазначеному об’єкті. Тим не менше, дорожньо-транспортні пригоди на освітлених ділянках трапляються так само часто, як і на тих ділянках, де освітлення відсутнє.

На жаль, як статистика свідчить, спостерігається велика проблема щодо культури водіння транспортних засобів. Адже ДТП в даному випадку трапляються не через відсутність освітлення чи інших засобів організації дорожнього руху, а, в першу чергу, через порушення водіями правил дорожнього руху.

«Служба автомобільних доріг у Львівській області вкотре звертається до водіїв з проханням дотримуватися вимог Правил дорожнього руху», – наголошується у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,