Суспільство

Департамент транспорту Львівської міськради може очолити Андрій Білий (ВІДЕО)

Скандальний Андрій Білий може очолити департамент транспорту Львівської міськради.

Про це повідомив керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич, пише Четверта студія.

“З 2017 року невтомно говорю про те, що Львову потрібен департамент транспорту. Чому? Все просто, управління не може нести всієї відповідальності, не має стільки повноважень і т.д. Саме створення департаменту – це не вирішення всіх проблем помахом чарівної палички, адже все ще залежить від керівництва, яке цей департамент отримає. Будь-яка фірма, державне підприємство, школа чи магазин показує найкращі результати при правильному керівництві. Не вийнятком буде і департамент. Де ж знайти фахового керівника департаменту? Серед колишніх управлінців? Андрія Білого?”, – вважає Зінкевич.

Він додає: “Мушу віддати належне, відеблоги Андрія Білого дуже гарно роз’яснюють про всі нюанси департаменту. Це відео, де дуже чітко пояснено робооту нової структурної одиниці Львівської міської ради. Пане Андрію, блогер з Вас чудовий”.

“На мою думку, не може бути фаховий керівник, який ще 4 років тому не підтримував ідею такого департаменту (принаймні жодного разу не озвучив такої потреби), але радісно намагається встрибнути в “останній вагон” нового департаменту.

Скільки разів я піднімав тему створення департаменту ще в минулій каденції – важко порахувати, адже я, насправді переймаюсь станом транспортної інфрастуктури та міської мобільності у рідному Львові. Але жодного разу не спрощував все настільки, що погані одні депутати, які не хочуть його створювати чи чиновники, які не можуть в ньому ефективно працювати.

Роздування маніпуляцій у мережі, мовляв, ми ж депутати і затягуємо процес погодження “Розмежування повноважень виконавчих органів міської ради” саме тому, що нам не підходить той чи інший чиновник – підло і не відповідає статусу фахівця.

Депутати мають зауваження до Положення про розмежування повноважень виконавчих органів міської ради, але не в частині департаменту транспорту. Так, на жаль, ці зауваження затримують час погодження всього документу, в тому числі і тих пунктів, які стосуються департаменту транспорту.

Ігор, – скажете Ви, – це твоє особисте ставлення в тобі говорить. Моє особисте не погодження з чутками про очолення департаменту транспорту Андрієм Білим – сформоване багатьма прикладами за останні роки, коли п. Андрій неодноразово доводив на мою думку неефективність своїх рішень і в Управлінні.

Чи потрібно новому департаменту “старі” методи? Як на мене – ні. Поки що радує, що офіційного призначення немає, і це не більше ніж чутки”, – написав Зінкевич.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Ядерній зброї рф є противага

Військово-політичне керівництво рф, напевно, не дуже добре розуміється на власних об’єктах атомної енергетики та можливих…

8 години тому