Спорт

На матчі Україна-Росія з футзалу заспівали традиційну пісню (ВІДЕО)

Сьогодні відбувається матч Україна – Росія з футзалу.

Про це повідомляє «Суспільне.спорт»

Збірна України пройшла у півфінал чемпіонату Європи з футзалу. Після перемоги над збірною Казахстану з рахунком 5:3, українські футзалісти гарантували собі щонайменше два матчі на турнірі – півфінал та один із фіналів (золотий або бронзовий, залежно від результату).

Перший матч «синьо-жовтих» у «Фіналі чотирьох» стане надпринциповим: футзал Україна – Росія. Саме підсумок цього поєдинку визначить подальшу долю української збірної.

Матч Україна – Росія визначить першого фіналіста турніру. Другий учасник фіналу стане відомий за підсумками півфіналу Іспанія – Португалія: двох останніх переможців турніру.

Україна – Росія не вперше гратимуть між собою на рівні футзального Євро. Проте остання зустріч між командами на рівні чемпіонату Європи з футзалу відбулася ще у 2007 році – тоді українці програли росіянам на груповій стадії турніру з рахунком 1:4.

Футзал Україна – Росія відбудеться в Амстердамі, на місцевому майданчику «Зігго Дом». Починаючи зі стадії плей-оф, усі поєдинки проходять саме на цій арені.

Додамо, що під час матчу в залі періодично лунає вже традиційна пісня «Путін Х*ло».

Зараз рахунок між командами – 1:2.

Додамо, що  збірна України з футзалу одразу оголосила, що не потисне руки росіянам перед матчем

Традиційна пісню  «Путін — хуйло!»  вигадали й уперше виконали вболівальники футбольного клубу «Металіст» у Харкові 2014 року на спільному марші з фанами «Шахтаря».

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

16 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

16 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

16 години тому