Політика

Рейтинг Володимира Зеленського та партії “Слуга народу” суттєво знизився (ВІДЕО)

Рейтинги чинного президента України Володимира Зеленського та партії “Слуга народу” суттєво знизилися за період двох років каденції глави держави.

Про це в ефірі “Прямогозаявив заступник виконавчого директора КМІС Антон Грушецький, пише Четверта студія.

“Якщо порівнювати рейтинги президента, то він зараз перебуває на рівні його рейтингу у першому турі в 2019 році. Хоча до кінця 2019 рейтинг зріс, наприкінці він почав знижуватися і зараз він перебуває на рівні березень 2019 року. Між лютим і квітнем завдяки медійній діяльності щодо санкцій і інших процесів рейтинг трохи піднявся. Це стосується і партії “Слуга народу”, – наголосив Грушецький.

За його словами рейтинги партії “Слуга народу” також знижується. Крім того, Антон Грушецький зауважив, що населення України велику відповідальність за проблеми в країні покладає на корупцію.

“До речі, що стосується партії то якщо Володимир Зеленський повернувся до рейтингу 2019 року, то партія “Слуга народу” меншу ніж на парламентських виборах. Це в першу чергу питання внутрішні і соціально-економічні. Нещодавно ми оприлюднили результати опитування де населення покладає відповідальність за економічні проблеми в країні на корупцію у владі. Не на пандемію, не на пандемію коронавірусу, а саме на внутрішній фактор”, – наголосив заступник виконавчого директора КМІС Антон Грушецький.

“Наступило певне розчарування, населення розчароване економічною ситуацією, багато хто роздратований платіжками. І відповідне  це знижує підтримку влади”, – пояснив Грушецький.

Якщо коротко, як будуть змінюватися рейтинги до фіналу каденції Володимира Зеленського.

“В першу чергу населення реагує на соціально-економічний момент. І якщо питання санкцій, і інших дії РНБО і уряду не приведуть до того, що населення буде відчувати зміни свого становища то рейтинги будуть знижуватися і надалі”, – підкреслив заступник виконавчого директора КМІС Антон Грушецький.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик