Зоряна Довганик звільнилась з посади керівника управління освіти ЛМР

Новини 02 Лютого, 2022 781

Зоряна Довганик звільнилась з посади керівника управління освіти ЛМР

Зоряна Довганик звільнилась з посади керівника управління освіти ЛМР.

Як пише Четверта студія, про це Зоряна Довганик повідомив у Фейсбуці.

Додамо, ще вона написала заяву ще 1 грудня.

Зоряна Довганик звільнилась з посади керівника управління освіти ЛМР

Як писало тоді Еспресо, управління освіти Львівської міської ради залишилось без керівника. Зоряна Довганик написала заяву на звільнення за власним бажанням.

“Жодних підкилимних ігор не було. Це було моє рішення. Я йду з міської ради”, – заявила Зоряна Довганик.

“Часто ми не замислюємося, що усе що навколо нас – це чиясь щоденна праця. Ми легко бачимо, якщо щось не зроблено. І часто не помічаємо як багато зроблено тою чи іншою людиною. І це те до чого нам ще довго треба йти. Навчитись помічати і дякувати за те, що хтось це робить для нас. Помічати непомітне. І коли ми навчимось помічати і дякувати, завтра хтось подякує і нам.

Дякую тобі, Зоряно Довганик за те, що ти віддала частинку себе, свого здоров’я, терпіння, досвіду, мудрості, часу, який ти забирала у своєї сім’ї для розвитку і творення освітніх процесів нашого міста. Безліч проектів, інновацій, програм, навчань, партнерств – це твій внесок в розвиток освіти. Проста і тендітна, ніжна і чутлива – ти виконувала часто непосильні завдання. Ти образ нового управлінця – відкрита, людяна, чесна, толерантна. Залишайся такою завжди.Будь результативною там, де ти замрієш розвиватись надалі”, – написала на своїй сторінці у Facebook заступниця міського голови Галина Слічна, яка донедавна також займала посаду директора департаменту гуманітарної політики, а свого часу керувала міським управлінням освіти.

Однак наприкінці вересня замість Слічної в.о. директора департаменту призначили Євгена Бойка.

Коментарі