Новини

Зірку серіалу “Секс і місто” звинуватили у двох зґвалтуваннях

Американського актора Кріса Нота, який зіграв одну з головних ролей в серіалі “Секс і місто”, звинуватили в зґвалтуваннях.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Високий Замок, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Як пише видання, дві американки під псевдонімами Зої і Лілі виступили зі звинуваченнями на адресу Нота в жовтні й серпні. Жінки заявили, що інформація по випуск сиквелу серіалу «Секс і місто» під назвою «І просто так», де Кріс Нот зіграв роль містера Біга, пробудили в них спогади про події, які, за ствердженням жінок, відбулися у 2004 і 2015 роках.

Зої, якій зараз 40 років, розповіла журналістам, що їй було 22 роки, коли актор нібито зґвалтував її у квартирі в Західному Голлівуді у 2004 році. А друга жінка, Лілі, якій зараз 31 рік, каже, що її зґвалтували в його квартирі в Гринвіч-Вілледж у Нью-Йорку у 2015 році, коли їй було 25, а Ноту — 60. Це сталося, начебто, після вечері у ресторані.

«Я відчувала себе жахливо і повністю оскверненою. А всі мої мрії про актора, якого я буквально обожнювала багато років, просто випарувалися», — заявила жінка.

Водночас Кріс Нот, з яким видання зв’язалося після заяв на його адресу, категорично відкинув звинувачення: «Звинувачення проти мене, висунуті людьми, з якими я бачився роки і навіть десятиліття тому, цілком і повністю брехливі. Неважливо, відбулися ці історії 30 років тому або ж 30 днів тому, тому що „ні“ завжди означає „ні“. Це та сама грань, яку я ніколи не переступав і не переступлю. Ті зустрічі відбувалися за взаємною згодою».

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

7 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

7 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

8 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

11 години тому