Зінкевич пропонує встановити у Львові електронні сирени (ВІДЕО)

Новини 05 Липня, 2024 23

У Львові налічується 32 електронні сирени (24 сирени середньої потужності 400 Ват, а також 8 сирен потужності 600-1200 Ват), що є недостатнім

Депутат Львівської міської ради фракції ВАРТА Ігор Зінкевич пропонує у умовах дефіциту електроенергії через пошкодження в енергосистемі України внаслідок атак рф, встановити в місті ”електронні сирени”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на партію ВАРТА.

Це – системи різної потужності, які не тільки відтворюють звучання попереджувального сигналу, а передають аудіоінформацію для мешканців міста.

Наразі у Львові встановлені електромеханічні сирени – 81 од., які переважно розташовані на промислових підприємствах та об’єктах інфраструктури.

«Попри це, зважаючи на конструктивні особливості електромеханічних сирен, основою яких є потужний електродвигун, за відсутності промислової трьохфазної напруги 380 В, електросирени не працюють», – підкреслив Igor Zinkevych.

У підсумку міський голова Андрій Садовий дав доручення своїм заступникам та керуючій справами виконкому вивчити питання використання електронних сирен та їх впровадження.

Довідково.

У Львові налічується 32 електронні сирени (24 сирени середньої потужності 400 Ват, а також 8 сирен потужності 600-1200 Ват), що є недостатнім.

Вартість електронних сирен коливається за один комплект від 200 тис грн (від Львівського виробника) до 800 тис грн (виробництва Польських та Словацьких підприємств).

Коментарі

Позначки: , ,