Новини

Жителів Івано-Франківська запрошують на лекцію від ДонорUA

16 лютого на базі освітньо-культурного Гончаренко центру Івано-Франківськ проведуть лекцію про донорство крові. Керівниця проєктів ДонорUA Людмила Лінник розкаже про Систему крові України та про важливість донорства. Зустріч проводять в межах двомісячної Школи волонтерів, яка стартувала в Івано-Франківську на початку лютого.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гончаренко.центр.

Як зазначає директорка простору Оксана Кузьменко, про важливість донорства крові франківцям розкаже Людмила Лінник — керівниця проєктів ДонорUА. 

«Людмила Лінник розповість про систему крові України, важливість донорства та популяризацію системного донорства як складової здорового способу життя, а також поділиться способами долучитися до волонтерства у ДонорUA», — ділиться Оксана Кузьменко. 

Лекцію проводять в межах двомісячної Школи волонтерів, яка триває в Івано-Франківську з початку лютого. На ній учасники слухають лекції та відвідують практичні воркшопи від місцевих волонтерів та благодійників. 

«Минулого тижня до нашого центру із лекцією завітав Андрій Фендик — заступник голови СУМ в Україні та голова волонтерського напряму організації. А вже 16 лютого матимемо лекцію від ДонорUA — єдиної професійної системи рекрутингу та навігації донорів крові. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 150 000 донорів, а більше 7000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі», — додають у Гончаренко центрі Івано-Франківськ.

Лекція відбудеться у п’ятницю 16 лютого об 11:00 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі в лекції всіх охочих запрошують реєструватися за цим посиланням. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

24 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

1 день тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

1 день тому