Журналісти дослідили зв’язок між львівським бізнесменом Дядюшком та Медведчуком

Новини 12 Вересня, 2024 1 109

Подробиці

Справа стосується лабораторії “Ескулаб”. Корпоративний конфлікт тут триває вже понад рік. Нещодавно, як з’ясували журналісти, Дядюшко заручився підтримкою скандальних псевдоекспертів та блогерів у своїй боротьбі за захоплення лабораторії “Ескулаб”.

Про це пише Вголос.

Серед експертів, які раптово стали підтримували Дядюшка, є Сергій Шабовта, Валентин Гайдай та Олег Постернак, які ще кілька років тому активно піарили Медведчука, Шарія та інших проросійських політиків в Україні. У минулому ці персони були постійними гостями медведчуківських каналів Zik, Newsone та 112, а також телеканалу НАШ зрадника-втікача Мураєва.

Також багато публікацій з піаром Дядюшка та критикою інших двох співвласників вийшли на підсанкційних сайтах 112 (телеканал 112 належав Медведчуку та перебуває під санкціями РНБО) та “Подробности”, що належить ще одному олігарху-втікачу – Дмитру Фірташу.

Журналісти припускають, що проросійські втікачі-олігархи в такий спосіб хочуть заволодіти “Ескулабом” та поставити одноосібно керувати компанією Сергія Дядюшка.

Коментарі

Позначки: ,