Жіночі секрети: як зберегти красу та здоров’я

Новини 15 Січня, 2023 316

Жіночі секрети: як зберегти красу та здоров'я

Кожній жінці хочеться мати привабливий вигляд, причому незалежно від віку. Проте сучасний темп життя настільки стрімкий, що не всім вдається викроювати час для вдумливого та неквапливого догляду свого тіла. Проте підтримувати себе у формі і привертати увагу чоловіків своєю красою цілком реально, потрібно лише дотримуватись певних правил.

  1. Правильно приймати ванну

Вечорами дуже корисно розслаблятися у ванні з гарячою водою. Ця приємна процедура допомагає зняти фізичну напругу, але головне – прийняття гарячої ванни робить м’якою шкіру і очищає її. Однак переборщувати не варто, тому що занадто часто розпарювання може призвести до втрати пружності шкіри і появи зморшок. Оптимальний варіант – приймати ванну двічі на тиждень по 30 хвилин.

Відмінний спосіб зберегти еластичну шкіру надовго – це контрастний душ вранці. Крім того, що це допоможе підтримувати тіло у стані молодості, зміна температури води при прийнятті душу ще й заряджає організм енергією за рахунок прискорення циркуляції крові. А ось вмиватися щоранку холодною водою не слід, інакше шкіра стане сухою та блідою.

  1. Щодня стежити за красою обличчя та тіла

Дуже важливо правильно і регулярно доглядати своє обличчя. Щоб щічки завжди сяяли молодістю та здоров’ям, слід періодично використовувати скраби для видалення відмерлих клітин зі шкіри. При виборі засобів, що тонізують, необхідно обов’язково враховувати тип шкіри. Вибирати найкраще косметику, збагачену вітамінами та мінералами, щоб досягти ніжної гладкості обличчя.

Захоплюватися декоративною косметикою не слід. Але, звичайно, обійтися без неї практично неможливо, тому важливо використовувати лише якісну та безпечну продукцію. Перед сном макіяж потрібно змивати, а потім наносити на шкіру обличчя живильний нічний крем. Крім цього, корисно робити легкий масаж обличчя пальцями – це нескладно, зате дуже сприятливо відбивається на зовнішній красі.

М’яке і шовковисте волосся будь-яку жінку роблять красунею. Якщо ж зачіска виглядає неохайно, то про красу мови вже йти не може. Різні фени, плойки та праски псують структуру волосся, тому зловживати такими процедурами не варто. Проте дуже рекомендується регулярно робити поживні маски, а також користуватися кондиціонерами для волосся. І, звичайно, важливо не забувати вчасно відвідувати перукаря, щоб стрижка завжди була акуратною.

  1. Дотримуватися правильного режиму

Важливо не забувати про здорове повноцінне харчування. Від якості їжі, що вживається, безпосередньо залежить колір і свіжість шкіри. Плюс до цього – збалансований раціон сприяє покращенню стану волосся, нігтів та в цілому всього організму. Краще їсти потроху, але часто, ніж вживати рідко великими порціями. Також слід пити більше чистої негазованої води.

Спати потрібно стільки, скільки потребує організм. В ідеалі на сон слід виділяти щонайменше 8 годин на добу. Впродовж дня бажано більше рухатися. Особливо важливо займатися спортом, якщо робота сидяча. Немає можливості ходити до фітнес-клубу? Нічого страшного – завжди можна знайти зручне рішення: бігати вранці, виконувати зарядку вдома, танцювати. А в ідеалі варто викорінити ще й шкідливі звички – куріння та алкоголь.

Як розкрити та зберегти сексуальність?

Зовнішня краса йде зсередини. Якщо жінка незадоволена своїм інтимним життям, навряд чи їй вдасться виглядати красивою та щасливою. Оргазми – чудовий спосіб підтримувати тіло в тонусі, до того ж сексуальне задоволення позитивно впливає на роботу статевої системи. Тож секс має стати обов’язковою частиною життя – бажано дуже приємним.

На жаль, не всі жінки мають можливість радувати себе оргазмами в ліжку з чоловіком. Якщо поки немає постійного супутника життя, варто використовувати зручні секс-іграшки. З цими вібруючими та пульсуючими приладчиками можна відчувати оргазми, не менш яскраві та насичені, ніж при звичайному сексі. А найчастіше відчуття від застосування секс-девайсів перевершують ту насолоду, яку приносить класична інтимна близькість.

Секс-іграшки для яскравих оргазмів:

  • Кліторальні стимулятори. Якщо не хочеться витрачати багато часу на мастурбацію, тоді варто використовувати секс-девайс для впливу на клітор. Саме кліторальні оргазми досягаються найшвидше і найлегше. Відмінний варіант – вакуумний стимулятор, з яким закінчують навіть ті, кому, в принципі, складно даються оргазми. Ще варто спробувати мастурбацію з віброкулею та міні-вібратором.
  • Класичний вібратор/фалоімітатор. Для тих, хто любить реалістичність, найбільше підходить другий варіант – імітація статевого члена без додаткових функцій. Дуже зручно використовувати фалоімітатор на присосці – тоді можна звільнити руки, щоб пестити ними соски або клітор. А любителькам максимально гострих відчуттів краще вибирати секс-іграшки з віброефектом.
  • Подвійні аксесуари. Відчуття будуть яскравішими, а оргазми солодшими, якщо впливати відразу не кілька ерогенних зон. Наприклад, можна купити анально-вагінальний вібратор – це ідеальний варіант для жінок, які обожнюють подвійне проникнення у сексі. А щоб відчувати потужні струменеві або множинні оргазми, підійде вібратор-кролик – девайс у формі пеніса з доповненням у вигляді кліторального стимулятора.

Звичайно, в ідеалі жінка повинна вести абсолютно здоровий спосіб життя, регулярно відвідувати салон краси та перебувати у стосунках з позитивним у всіх якостях чоловіком, який до того ж є вмілим коханцем. Однак життя це все ж таки не казка, так що не варто докоряти собі за не вчасно змиту косметику або відсутність постійного партнера.

Головне – неухильно рухатися до наміченої мети та вірити у свої сили. Догляд за собою може бути дуже приємним, якщо використовувати засоби із улюбленими ароматами. Спорт стане приносити задоволення, якщо уявляти себе вже підтягнутою та стрункою. А поки не знайшлася друга половинка, можна тішити себе розвагами із секс-іграшками. Втім, інтимні девайси ніколи не будуть зайвими – у ліжку з чоловіком ці штучки теж виявляться корисними.

Коментарі

Позначки: ,