Новини

Землетрус на ірансько-іракському кордоні: кількість жертв збільшується

Землетрус магнітудою 7,3 бала, який стався у районі кордону між Іраном та Іраком забрав життя щонайменше 145 осіб.   Про це повідомляє nv.ua із посиланням на Reuters.

За словами представника національної організації по боротьбі зі стихійними лихами Бехнама Саїді, в Ірані загинула щонайменше 141 особа, більше як 850 отримали поранення.

За словами Саїді, більше як 97 осіб загинули в місті Сарполь Захаб, приблизно за 15 км від кордону з Іраком. Відзначається, що в результаті підземних поштовхів була серйозно пошкоджена головна лікарня міста, але там продовжили приймати сотні поранених. Водночас в Іраку загинули щонайменше чотири особи, ще понад 50 поранені. У кількох іранських та іракських містах відрізано електрику, а побоювання нових поштовхів змусили тисячі людей в обох країнах вийти на вулиці і парки.

Нагадаємо, 12 листопада на кордоні Іраку та Ірану стався потужний землетрус магнітудою 7,3. Раніше повідомлялося, що в Ірані загинули щонайменше 129 осіб, кількість постраждалих перевищила тисячу.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Львівська облрада до Дня Європи організувала квест

у Почесному консульстві Нідерландів команда мала зробити якомога більше паперових тюльпанів, біля Почесного консульства Франції…

16 хв. тому

На трасі з Польщею п’яний водій вчинив ДТП

Нетверезому водію, що спричинив ДТП на автодорозі «Львів-Шегині», обрано запобіжний захід

2 години тому

На Львівщині повідомлено про підозру начальнику кар’єру

Незаконний видобуток піску

3 години тому

Офіційно відкрито 5 хвилю стажування молоді у Львівській ОВА

Впродовж наступних 3 місяців стажери здобуватимуть новий практичний досвід, знання і навички, необхідні для роботи…

6 години тому