Новини

Зеленський задля нормалізації відносин з Росією готовий придушити боротьбу за ідентичність та успішність України, – Чийгоз

Влада Зеленського головним зовнішньополітичним вектором обрала нормалізацію відносин з Росією на їхніх умовах і ці дії можуть коштувати Україні дуже дорого.

Про це заявив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ахтем Чийгоз в ефірі «Прямого».

«Я бачив, як дискредитується те, що було пов’язане з нашою боротьбою 26 лютого 2014 року. Я усе це пройшов там, у своєму довгому слідстві, де дискредитувалася влада України, яка називалася “хунтою”. Народ України, який називався слідчими «недонарод». Лідери моєї нації, яких називали «грантоїдами» які прилаштувалися на американські гроші. Я це все пройшов», – сказав депутат.

Ахтем Чийгоз наголосив, що російські окупанти систематично дискредитують протидію кримських татар російській анексії Криму окупанти стали звеличувати зрадників.

«26 лютого 2014 року визначило червону межу боротьби кримських татар та інших громадян України за цілісність України. І щоб це все показати з точки зору негативу, потрібно було  цю подію дискредитувати.

І на тлі цього звеличувалися зрадники, покидьки, негідники, які протистояли правильному, доброму і справедливому руху громадян України в Криму», – зауважив політик.

Народний депутат наголосив, що чинна українська влада заради нормалізації відносин з Росією готова придушити боротьбу за ідентичність і успішність України.

«Ми говоримо, що 26 лютого – день опору окупації громадян України в Криму. А вони його називають днем звільнення і вішають табличку. Те ж саме відбувається тут, в Україні. Голова Верховної Ради сказав, що для прийняття стількох важливих законів, необхідно було порушувати регламент. Тобто заради оцього «яка різниця» потрібно придушити національну боротьбу за ідентичність, за незалежність, за успішність країни. Треба придушити і розмазати, а потім буде «яка різниця» І вектор буде визначено. Уже не приховують, що вектор повинен бути в нормалізації відносин з усіма, а за замовчуванням – з Росією. Ось у чому небезпека», – підсумував політик.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

44 хв. тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

1 годину тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

1 годину тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

5 години тому