Новини

Зеленського не цікавить, чому протестують підприємці, – Южаніна

Підписанням законів про РРО президент ліквідує спрощену систему оподаткування.

Про це написала народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Ніна Южаніна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, пише “Четверта студія” з посиланням на телеканал “Прямий”.

“Чесно кажучи, до останнього була переконана, що у знищенні ФОПів зацікавлені лише декілька народних депутатів, які замість мізків озброїлися гаслом “податки повинні сплачувати всі. Але із сьогоднішнього пресмарафону виходить, що і президент не зрозумів, що означатиме зобов’язати кожного підприємця (крім платників єдиного податку першої групи) застосовувати касові апарати, а ще й до того вести складський облік. Він навіть не поцікавився, проти чого виступають підприємці, які вже неодноразово виявляли свою позицію біля Офісу президента”, – написала Южаніна.

Вона зауважила, що Зеленський не прислухався до думки експертів, які проаналізували законопроекти про РРО та “кешбеки”.

“Заїжджена фраза “коли компанії не захотіли платити нормально податки, вийти з тіні, вони придумали, що будуть оформлювати все на ФОПи” свідчить тільки про одне: президент навіть не намагався дослухатися до експертів, які розібралися в усіх підводних каменях законопроектів про РРО і кешбеки і прагнули донести свою думку до влади. Наголошую: підписанням цих законів пан Зеленський ліквідує спрощену систему оподаткування як таку!”, – зазначила Южаніна.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

3 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

8 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

16 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

17 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

17 години тому