Новини

Зеленського не цікавлять відповіді українців на його запитання, – нардеп

Опитування громадян за ініціативою президента у день місцевих виборів окрім порушення законодавства ще й не матиме  достовірності. Про це сказав співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов в ефірі ток-шоу «Право на владу», пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЄС.

«Сьогодні все робиться заради піару, а вибори, на жаль, паплюжаться цими речами», – зауважив він.

Депутат наголосив на  брутальному порушенні законів України у зв’язку із опитуванням, яке проводитимуть за ініціативою Зеленського.

«Як відноситися до заяв міністерства внутрішніх справ що Національна поліція буде захищати це незаконне опитування у день виборів? Я пам’ятаю, у 2019 році Аваков заявляв, що будь-яка незаконна прихована агітація у день виборів чи від президента, чи від прем`єр-міністра, чи від кого завгодно буде покарана. А сьогодні – захист?», – зазначив він

«Друге питання – звідки гроші? В країні приблизно 30 тисяч дільниць, буде працювати приблизно 60 тисяч людей, плюс друк, палатки, урни, забезпечення. Питання до «Опори» : чи будете ви звертатися до НАЗК про походження цих грошей від партії «Слуга народу»?», – звернувся депутат до присутньої у студії голови організації Ольги Айвазовської.

«І третє питання: що робити, якщо в день виборів нацполіція буде арештовувати офіційних спостерігачів, які будуть реагувати на це незаконне опитування? А вони мають реагувати, бо це є грубе порушення закону», – додав представник «Європейської Солідарності».

Він також зауважив, що Зеленського не цікавить, якими будуть відповіді на запитання у його опитуванні. «Те, що я знаю про технології, як це буде організовано, як соціолог за освітою я досі не розумію, як вони хочуть верифікувати результат. Що є найголовнішим», – сказав Артур Герасимов.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Рада прийме законопроект про компенсацію за знищене майно

Комітет з питань економічного розвитку одноголосно підтримав законопроект «Європейської Солідарності» для розгляду у першому читанні

4 години тому

Україна завершує навчальний рік у школах

Мова про підвищення зарплат учителів у рамках загального підвищення мінімальної зарплати, яке цього року відбулося…

8 години тому

ТЦК зірвали доставку критичних ліків

Скандал на Закарпатті

9 години тому