Збільшення пасажиропотоку на 10% фіксують на Львівщині

Новини 27 Жовтня, 2024 50

25-річний мешканець Черкаської області пропонував 1500 доларів львівським прикордонникам

Статистика

У звʼязку з вихідними збільшився потік транспортних засобів на виїзд з України у всіх пунктах пропуску на Львівщині. Найбільше автівок фіксують у пункті пропуску «Краківець», «Шегині» та «Рава-Руська». Менша динаміка руху спостерігається у «Смільниці», «Грушеві» та «Угринові».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Відсоток охочих перетнути кордон у вихідні зріс майже на 10%.

З метою зменшення часу очікування радимо обирати менш завантажені пункти пропуску для перетину кордону. Актуальну ситуацію щодо стану накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби, зокрема на сторінці Західного регіонального управління та 7 прикордонний Карпатський загін.

Також нагадуємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Зі свого боку прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону вживають вичерпних заходів щодо залучення всіх наявних сил і засобів для забезпечення ритмічного функціонування пунктів пропуску, оформлення осіб, транспортних засобів та вантажів, які переміщуються через державний кордон України в межах Львівської області.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,