Новини

Завтра Львів прощатиметься з Героєм Андрієм Балаєм

Завтра, 28 вересня, Львів попрощається з Андрієм Балаєм, який загинув у бою з російськими окупантами. Чин похорону розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Об 11.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11.30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Біографічна довідка Героя 

Завтра Львів прощатиметься з Героєм Андрієм Балаєм

Андрій Балай (06.12.1995-04.04.2022). Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №80 Львівської міської ради. Змалку захоплювався футболом, був активним прихильником футбольного клубу «Карпати».

Закінчив державний навчальний заклад «Львівське вище професійне політехнічне училище». Після завершення навчання працював оператором у товаристві з обмеженою відповідальністю «Перша приватна броварня».

У 2015 році проходив строкову військову службу у лавах Національної гвардії. Після повернення працював у будівельній сфері.

Із першого дня повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Захищав Батьківщину у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Луганської області.

У Андрія Балая залишилися мама, брат, тітки та двоюрідні сестри.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

24 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 день тому