За збут психотропів судитимуть жителя Самбірщини

Новини 13 Вересня, 2024 28

Прокурори Самбірської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо 43-річного чоловіка. Йому інкримінують незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, наркотичних засобів та незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин, вчинений повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Слідством встановлено, що обвинувачений налагодив у Самбірському районі схему незаконного збуту PVP.

Збував психотропи чоловік шляхом передачі «з рук в руки» за місцем проживання та при особистих зустрічах, попередньо домовившись по телефону.

У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання обвинуваченого виявлено та вилучено психотропну речовину PVP, а також наркотичний засіб – канабіс.

Наразі фігурант перебуває під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ поліції № 1 Самбірського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,