В Україні стартував сезон шашликів.
Як виявилось на початок березня 2019 року найдорожче приготувати шашлик у Закарпатській області, і обійдеться він у 267,2грн, тоді як найдешевший в Тернопільській області – 217,4грн, різниця у вартості складає 50грн, або 23%, написав у Facebook директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
ТОП – 3 найдорожчих регіонів виглядає так: Закарпатська область – 267,2грн, Харківська область – 262,2грн і Київ – 256,7грн.
А перша трійка найдешевших регіонів наступна: Тернопільська область – 217,4грн, Волинська – 226,4грн, Львівська – 235,1грн.
А між лідерами та аутсайдерами розташувались: Дніпропетровська та Чернігівська області – по 235,9грн, Житомирська – 237,6грн, Рівненська – 239,7грн, Івано-Франківська – 240,2грн, Хмельницька – 240,7грн, Полтавська – 242,1грн, Вінницька – 242,2грн, Донецька – 242,9грн, Черкаська – 243,2грн, Херсонська – 244,4грн, Запорізька – 245,1грн, Чернівецька – 245,2грн, Кіровоградська – 247,4грн, Сумська – 247,7грн, Луганська – 248,1грн, Миколаївська – 248,2грн, Одеська – 251,4грн і Київська – 254,5грн.
Коментарі
Позначки: вартість, Волинська область, Київ, Львівщина, сезон, Харківська область