Юрій Холод обговорив обороноздатність країни

Новини 29 Серпня, 2024 20

Фото

На засіданні Української асоціації районних та обласних рад обговорили реалізацію програм з підтримки обороноздатності держави

Актуальні питання діяльності місцевого самоврядування під час дії воєнного стану в Україні обговорили на засіданні Правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», яке відбулося сьогодні, 29 серпня, у Харкові.

Участь у засіданні онлайн взяв в.о голови Львівської обласної ради Юрій Холод, пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

Учасники обговорили низку питань, зокрема щодо реалізації програм на рівні обласних і районних рад з підтримки заходів обороноздатності держави, підготовки громадян, залучених до роботи у секторі безпеки і оборони України, у тому числі ветеранів, резервістів і членів їх сімей у взаємодії з ключовими відомствами України та міжнародними партнерами.

Окрім того, Українська асоціація районних та обласних рад підготувала звернення до Комітету з питань бюджету Верховної Ради України та Міністерства фінансів України з пропозиціями щодо посилення спроможності органів місцевого самоврядування районного (субрегіонального) рівня.

Також відбулося обговорення результатів участі представників УАРОР у Форумі доброчесності громад «Європейські цінності на практиці. Зокрема, щодо приєднання членів УАРОР до «Декларації розбудови доброчесності в органах місцевого самоврядування».

Нагадаємо, 16 серпня в. о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод підписав розроблену НАЗК «Декларацію з розбудови доброчесності в органах місцевого самоврядування». Таким чином Львівська обласна рада однією з перших обласних рад приєдналася до Декларації розбудови доброчесності органів місцевого самоврядування.

Коментарі

Позначки: ,