«Європейська Солідарність» зібрала 150 підписів для позачергової сесії парламенту

Новини 05 Травня, 2020 217
Ірина Геращенко

Ірина Геращенко

«Європейська Солідарність» зібрала необхідні 150 підписів народних депутатів для проведення позачергової сесії парламенту для прийняття законів про страхування медиків і обов’язкове тестування медпрацівників. Про це написана співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко на сторінці у Фейсбук.

«Пішли чутки, що цього тижня парламент взагалі не збиратиметься. Яке прикре самогубство молодої команди «Слуг» – так вперто, вже протягом двох місяців демонструвати всій країні, що коли парламенту взагалі не існує – то нічого страшного не відбувається. І чим менше він працює, тим краще для країни – не наприймають якоїсь дурі», – зазначила вона.

Ірина Геращенко підкреслила, що «Європейська Солідарність» не збирається підігрувати сценаріям Банкової із повної дискредитації ролі Верховної Ради як незалежної інституції.

«Ми зібрали 150 підписів для проведення позачергового засідання парламенту, на якому пропонуємо розглянути закон про обов’язкове страхування медиків, які працюють з хворими на COVID-19, і закон про обов’язкове тестування всіх медпрацівників», – повідомила співголова фракції.

Також депутатка додала, що тиждень тому в статті впливовій іспанській газеті «El Pais» Зеленський повідомив світові, що в парламенті ухвалено банківський закон, необхідний для продовження співпраці з МВФ. «То, може не варто так обманювати світ і нарешті його прийняти», – зауважила Ірина Геращенко.

Вона підкреслила, що «Європейська Солідарність» відповідально проголосує за цей закон.

Коментарі

Позначки: , , ,