Новини

«Європейська Солідарність» вимагає від Разумкова не застосовувати подвійні стандарти

Регламентний комітет має розглянути скаргу депутатів «Європейської Солідарності» щодо застосування головою парламенту Разумковим подвійних стандартів.

Про це заявила народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Іванна Климпуш-Цинцадзе з трибуни парламенту, пише Четверта студія.

«Ми наполягаємо на відміні подвійних стандартів у Верховній Раді цього скликання. Припиніть коментувати кожен виступ або репліку наших народних депутатів. Ми наполягаємо на тому, щоб ви припинили принижувати наших виборців, які голосували за нас так само, як і віддали голоси за вас», – сказала Климпуш-Цинцадзе.

«Ви Голова Верховної Ради, а тому ми очікуємо, що ви з повагою будете далі ставитися до кожного народного депутата. Також звертаємося до регламентного комітету з тим, щоб він розглянув нашу скаргу на те, що спікер парламенту вважає за необхідне ставати нашим батьком і виховувати нас, як маленьких дітей. Так ось, у нас є батьки, у нас є свої діти. Нам є кого виховувати і нас є кому виховувати. А не вам це робити», – наголосила депутат.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

5 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

6 години тому