Новини

Які жахи очікують на студентів Української академії друкарства у Львові (ВІДЕО)

Стартував новий навчальний рік. Про те, які умови проживання очікують на студентів Української академії друкарства йдеться у дописі Anastasiya Melnyk на сторінці спільного «Варта-1».

«От як так можна? Гуртожиток для студентів Академії Друкарства. Це кошмар. Як студенти можуть там жити? А що робити тим, хто не має коштів на оренду квартири. І саме головне – відмовляються показувати гуртожиток, поки не оплатиш за нього в касу гроші! Тобто, спочатку платиш, приходиш, а там от таке…”, – пише Anastasiya Melnyk.

Скриншот ФБ

Скриншот ФБ

Довідка. Українська академія друкарства  (до 1994 р. — Український поліграфічний інститут імені Івана Федорова) — єдиний в Україні автономний заклад вищої освіти, який готує фахівців з медійних технологій та поліграфії. За свою 85-річну історію вона випустила десятки тисяч висококваліфікованих спеціалістів, які сьогодні формують інформаційний простір держави, працюючи у видавництвах, друкарнях, засобах масової інформації, поліграфічних підприємствах, книгарнях, рекламних організаціях,  машинобудівних підприємствах, науково-дослідних установах.

Академія готує фахівців із 20 спеціальностей за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодший спеціаліст, бакалавр та магістр. Нині в академії навчається 6600 студентів усіх форм навчання.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

4 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

9 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

13 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

22 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

22 години тому