Новини

Як у Садового хочуть викинути гроші на вітер й влаштувати піар на пандемії

Гроші на вітер…або піар на пандемії. Комунальна установа Львівської міської ради «Інститут міста» за вказівкою Садового замовила соціологічне дослідження думки львів’ян про COVID-19.

Про це у Фейсбуці пише керівник фракції БПП “Солідарність” у Львівській міській раді Петро Адамик, інформує Четверта студія.

“Що хоче дізнатись Садовий у дослідженні: чи потребують львів’яни грошей, чи потрібна їм допомога від міста ? Навряд чи. На жаль, стиль реагування на кризові ситуації у виконанні міського голови Львова ми за 14 років вивчили добре. Опитування пропишуть таким чином, щоб визначити – чи «правильно» – з точки зору піар-стратегів Садовий реагує на епідемію коронавірусу. І потім, відповідно до аналізу анкет вибудовуватимуть позиціонування медіа активностей”, – написав Адамик.

Він наголосив, що за 14 років перебування на посаді (свідомо не пишу – роботи), міський голова дуже добре розуміє важливість правильної телевізійної картинки.

“Тому не варто очікувати, що й зараз він пропустить момент: треба на камери занести кульок для потребуючих – виконає; заради фото приїхати в лікарню – звісно; все по написаному піарниками сценарію. І все б нічого здавалося, нехай піариться і не кашляє, якби не одне «АЛЕ» у сумі 160 тисяч гривень КОШТІВ ГРОМАДИ. Тобто за рахунок наших з вами грошей мер дбає не про місто, лікарів, соціальних верст, а лише про свої політичні рейтинги, які завершились десь на конопляному полі поблизу Глухова”, – йдеться у повідомленні Адамика.

Він відзначає: “Вкотре розумію, чому міська влада опирається включити в Штаб депутатів міської ради, бо тоді б витрачати гроші на вітер ми б не дозволили”.

“Перестаньте розтринькувати гроші громади на свій піар! P.S: А тепер вгадайте: яка ж агенція буде виконувати це стратегічно важливе опитування?”, – резюмує керівник фракції БПП “Солідарність”.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

6 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

8 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

8 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

8 години тому