Новини

Як у Новояворівську вирішували проблему із відсутністю тепла (ВІДЕО)

Сьогодні, 31 жовтня, у Новояворівську відбулась зустріч із метою вирішення проблем із теплопостачанням у місті. До місцевих мешканців приїхав голова Львівської ОДА Олег Синютка, а також представники органів державної та виконавчої влади, які пояснювали місцевим жителям проблеми, що виникли на теплопостачальному підприємстві.

Про це інформує кореспондент “Четвертої студії” з місця події.

Перед цим мешканці міста зібрались на організований протест, вимагаючи подати тепло у їх квартири.

Зазначимо, що разом із вимогою відновлення подачі гарячої води та теплопостачання, місцеві мешканці також і просять покарати винних за зрив опалювального сезону у місті.

Приїхав до місцевих жителів і народний депутат від їх округу Володимир Парасюк, проте його появу тут сприйняли не вельми позитивно.

Парасюк розповідав, що у місті виділявся газ за заниженими тарифах для населення.

Мер міста Василь Муравель зізнався, що те, що “Енергія-Новояворівськ” не буде мати газу, йому стало відомо ще 2 серпня.

“Я, як міський голова, не зацікавлений у тому, щоб 250 людей, які працювали на підприємстві, втратили роботу”, – сказав мер міста і закликав працівників вийти на роботу.

Організатор протесту Лена Нестерова пригрозила, що при ненаданні тепла мешканці міста будуть змушені перекрити трасу міжнародного значення “Львів-Краковець”.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками ТОВ «Енергія Новояворівськ», ПП «Грант Енерго М»  та громадськістю міста Новояворівськ.

За результатами зустрічі напрацювали меморандум між усіма сторонами з метою ефективної підготовки міста до опалювального сезону.

Згідно із документом, у зв’язку із напруженістю праці, пов’язаною із підготовкою Новояворівської ТЕЦ до опалювального сезону, керівник підприємства видасть наказ щодо преміювання працівників у листопаді цього року у розмірі не менше, ніж 50% посадового окладу. Окрім того, з метою забезпечення соціальних гарантій працівників, «Грант Енерго М» зобов’язане укласти з працівниками письмовий договір.

 

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

21 годину тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

21 годину тому