Як у Новояворівську вирішували проблему із відсутністю тепла (ВІДЕО)

Новини Кенцало Юра 31 Жовтня, 2018 644

Новояворівськ вийшли на акцію протесту через зрив опалювального сезону. Фото 4studio

Сьогодні, 31 жовтня, у Новояворівську відбулась зустріч із метою вирішення проблем із теплопостачанням у місті. До місцевих мешканців приїхав голова Львівської ОДА Олег Синютка, а також представники органів державної та виконавчої влади, які пояснювали місцевим жителям проблеми, що виникли на теплопостачальному підприємстві.

Про це інформує кореспондент “Четвертої студії” з місця події.

Перед цим мешканці міста зібрались на організований протест, вимагаючи подати тепло у їх квартири.

Зазначимо, що разом із вимогою відновлення подачі гарячої води та теплопостачання, місцеві мешканці також і просять покарати винних за зрив опалювального сезону у місті.

Приїхав до місцевих жителів і народний депутат від їх округу Володимир Парасюк, проте його появу тут сприйняли не вельми позитивно.

Парасюк розповідав, що у місті виділявся газ за заниженими тарифах для населення.

Мер міста Василь Муравель зізнався, що те, що “Енергія-Новояворівськ” не буде мати газу, йому стало відомо ще 2 серпня.

“Я, як міський голова, не зацікавлений у тому, щоб 250 людей, які працювали на підприємстві, втратили роботу”, – сказав мер міста і закликав працівників вийти на роботу.

Організатор протесту Лена Нестерова пригрозила, що при ненаданні тепла мешканці міста будуть змушені перекрити трасу міжнародного значення “Львів-Краковець”.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками ТОВ «Енергія Новояворівськ», ПП «Грант Енерго М»  та громадськістю міста Новояворівськ.

За результатами зустрічі напрацювали меморандум між усіма сторонами з метою ефективної підготовки міста до опалювального сезону.

Згідно із документом, у зв’язку із напруженістю праці, пов’язаною із підготовкою Новояворівської ТЕЦ до опалювального сезону, керівник підприємства видасть наказ щодо преміювання працівників у листопаді цього року у розмірі не менше, ніж 50% посадового окладу. Окрім того, з метою забезпечення соціальних гарантій працівників, «Грант Енерго М» зобов’язане укласти з працівниками письмовий договір.

Новояворівськ вийшов на протест, вимагаючи тепла

Опубліковано 4studio Середа, 31 жовтня 2018 р.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,