Я не погоджуюсь з тезою про те, що Європа втомилась від України, – Синютка

Новини 03 Жовтня, 2019 1 150
Олег Синютка

Олег Синютка

Народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка не погоджується з тезою про те, що Європа втомилась від України.

Про це Синютка заявив під час ефіру на 5 каналі, пише “Четверта студія”.

«Це політична гра Путіна. Він як досвідчений гравець буде витягнути максимальну вигоду для себе і для своєї країни. Це очевидно. Я не погоджуюсь з тезою про те, що Європа втомилась від України. Українська влада продемонструвала непотрібність європейських колег. Ви ж пам‘ятаєте перший крок – самостійна розмова Зеленського з Путіним без узгодження позиції з нашими партнерами: Францією та Німеччиною. В політиці – це неприпустима річ”, – сказав Синютка.

Він наголосив, що за час президентства Порошенка такого не було.

“Такого не було під час президентства Порошенка. Тому завжди була спільна позиція України і наших європейських партнерів. Наступний крок – розмова про Україну без України. У відповідь на це – жодної реакції української влади”, – наголосив Синютка.

«Це політична гра Путіна.Він як досвідчений гравець буде витягнути максимальну вигоду для себе і для своєї країни. Це очевидно.Я не погоджуюсь з тезою про те, що Європа втомилась від України.Українська влада продемонструвала непотрібність європейських колег.Ви ж пам‘ятаєте перший крок – самостійна розмова Зеленського з Путіним без узгодження позиції з нашими партнерами: Францією та Німеччиною. В політиці – це неприпустима річ.Такого не було під час президентства Порошенка. Тому завжди була спільна позиція України і наших європейських партнерів.Наступний крок – розмова про Україну без України. У відповідь на це – жодної реакції української влади»Oleg Synyutka в ефірі 5 канал

Опубліковано Європейська Солідарність Львів Четвер, 3 жовтня 2019 р.

Коментарі

Позначки: ,