Американське видання The Washington Post розповіло про корисні властивості українського борщу
“Борщ офіційно вийшов на американський ринок. “Вашингтон Пост” вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу:)”, – написала вона.
У The Washington Post авторка статті про українську страву Еллі Крігер назвала її “розкішною їжею”.
“Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти. Я багато розмірковувала дорогою додому, уявляючи всі різноманітні страви, які я могла би створити з цих продуктів. Але коли на думку прийшов борщ, то питання було вирішено. Жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню, але розкішну їжу…”, – написала оглядач WP.
“Цей рецепт борщу – те, що я зробила… Він включає в себе шматочки м’якої яловичини, які треба варити з овочами в бульйоні упродовж приблизно години, поки все не стане м’яким”, – додала Крігер.
Коментарі
Позначки: США