The Washington Post написав про український борщ

Новини 03 Січня, 2018 122

Ілюстративне фото

Американське видання The Washington Post розповіло про корисні властивості українського борщу

Увагу до цього привернула телеведуча “Голосу Америки” Мирослава Гонгадзе у Facebook.

“Борщ офіційно вийшов на американський ринок. “Вашингтон Пост” вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу:)”, – написала вона.

У The Washington Post авторка статті про українську страву Еллі Крігер назвала її “розкішною їжею”.

“Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти. Я багато розмірковувала дорогою додому, уявляючи всі різноманітні страви, які я могла би створити з цих продуктів. Але коли на думку прийшов борщ, то питання було вирішено. Жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню, але розкішну їжу…”, – написала оглядач WP.

“Цей рецепт борщу – те, що я зробила… Він включає в себе шматочки м’якої яловичини, які треба варити з овочами в бульйоні упродовж приблизно години, поки все не стане м’яким”, – додала Крігер.

Коментарі

Позначки: