Новини

Витрати під час війни: Садовий за місяць використав 3 млн грн на візити за кордон

Мер Львова Андрій Садовий за місяць використав понад 3 млн грн на закордонні відрядження.

Про це повідомила журналістка Ірина Марушкіна у спільноті “Львівська політика”, пише Четверта студія.

“Садовий і його банда в листопаді вийшли за бюджетні розрахунки по відрядженням. Питання покриття боргів за відрядження Садового депутати розглядали ну дуже тихо і щось бубоніли незв’язне типу: “Можемо дати поради по логістики, як дешевше злітати з Японії в Канаду” або “якщо знали, що нема грошей, то чого їздили?”.

Сумарно виконком вже не має 3 млн, щоб покрити борги по своїм відрядженням, паливу і ще чому. Комісія фінансів покрила борги по паливу і попросила представити детальні звіти про відрядження.

Красиво живуть львівські чиновники в час війни.

Р.S. Для депутатів стало несподіванкою, що відрядження мера йдуть через бюджет виконкому, а не через адміністрацію міського голови.

“1 . Куди і навіщо їздять члени та працівники виконкому Садового? Які в них робочі завдання, що треба їздити на авто? Половина членів виконкому – то взагалі представники громадськості. Вони також кудись їздять?

2. Якщо у виконкому нема грошей на паливо, бо понад виділене потратили, то чому б їм не поїздити на роверах і гуляйногах, на громадському транспорті, зрештою, пішки не пройтись пару метрів? Останній варіант мені найбільше імпонує. Бо заслужили на власній шкурі випробувати всі зручності пересування пішки Львовом особливо коли зимовий циклон пройшов”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

У Львові судили підлітка через безквитковий проїзд

Сихівський суд визнав хлопця винним

15 хв. тому

На Львівщині втопився чоловік

Вічна памʼять!

8 години тому

Помер батько Олега Синютки

Щирі співчуття

8 години тому

На Волині відкрили вогонь з рушниці по патрульних

які перевіряли інформацію про сусіда, який хворіє

8 години тому