Новини

Виконавчий комітет Львівської міської ради продовжує вчиняти протиправні дії, – Різник

Виконавчий комітет Львівської міської ради продовжує вчиняти протиправні дії.

Про це в ефірі на телеканалі NTA заявив депутат Львівської міської ради Олексій Різник, пише Четверта студія.

Раніше Виконавчий комітет без думки громади погодив черговий кредит на суму 1 мільярд гривень для погашення старих заборгованостей.

“Кредитну угоду уклали між Львівської міськрадою та Європейським банком реконструкції та розвитку. Але найбільш незаконно виглядає підпис першого заступника міського голови з економічного розвитку Андрія Москаленка під рішенням щодо прийняття умов кредитного договору.

Хочу нагадати, що міський голова не може делегувати свої повноваженням заступнику, а лише секретарю ради, оскільки посада обрана громадою”, – наголошує депутат.

Додамо, що через протиправність чиновників мерії Олексій Різник звернувся до Львівського окружного адміністративного суду із позовом до Виконавчого комітету Львівської міської ради за участі третьої особи – Європейського банку реконструкції та розвитку.

Депутат Львівської міськради просить суд “визнати неправомірними дії Виконавчого комітету з прийняття рішення щодо умов, викладених у Кредитному договорі від 30.12.2022 № 53825, який укладений між Львівською міською радою та ЄБРР”.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

13 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

13 години тому