Новини

Вибори в Україні мають цілковито відповідати європейській політичній культурі – Порошенко

Президент Петро Порошенко наголошує, що вибори в Україні мають цілковито відповідати європейській політичній культурі.

Як повідомляє прес-служба Глави держави, про це Порошенко сказав у виступі на всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог» у Києві.

Під час виступу на форумі «Відкритий діалог» Президент Петро Порошенко наголосив на важливості неухильного дотримання стандартів чесних виборів, букви і духу виборчого законодавства.

«Вибори мають цілковито відповідати європейській політичній культурі і наближувати нас до Євросоюзу. Вони – теж частина нашої європейської та євроатлантичної стратегії. Вибори – це наш з вами відповідальний тест на нашому шляху до ЄС та НАТО. Переконаний — ми здамо цей тест на відмінно», – сказав Петро Порошенко.

«Україна йде своїм шляхом. Власний шлях розвитку – це звільнення від колоніальної залежності від Росії, послідовний курс на набуття членства в ЄС і НАТО та опертя на власні сили. Це – рішуча відсіч планам Росії знищити незалежність України. Це – відстоювання наших національних інтересів», – підкреслив Президент.

Фото: president.gov.ua

«Україна – одна з найбільших країн Європи, багата на ресурси, з унікальною геостратегічною позицією. Ми можемо використати весь цей потенціал на благо всього українського народу й кожного українця, лише якщо будемо вільними й незалежними. Бо воля для українця понад усе», – підсумував Петро Порошенко.

Як відомо, чергові вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Кандидатами на пост глави держави зареєстровано 44 особи.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

4 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

13 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

13 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

13 години тому