Вулицю Пилипа Орлика ремонтуватимуть довше, ніж передбачалося

Новини 30 Вересня, 2022 146

Вулицю Пилипа Орлика ремонтуватимуть довше, ніж передбачалося

На вулиці Пилипа Орлика ремонтні роботи триватимуть довше, ніж передбачалось. Зокрема, ремонт вулиці планують завершити до кінця року, а не в жовтні. Зараз тривають роботи на останньому відрізку вулиці – від вул. Мазепи, до будинку №2. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор» — пише Tvoemisto.tv

«Зараз виконуються роботи з влаштування конструктивних шарів дорожнього одягу з піску та щебню, влаштування бордюрів. Вже облаштовано 2600 м2 дорожнього полотна. До кінця року ремонт має бути завершений і вулиця буде відкрита для проїзду», – йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні на ділянці від буд. №2 вул. Орилика до вул. Мазепи влаштували:

  • каналізаційний колектор – 296 м.п;
  • камери колектора – 12 шт;
  • дощоприймальні колодязі – 11 шт;
  • футляри під зовнішнє освітлення – 290 м. п;
  • дорожніх корит – 2890 м2;
  • конструктивні шарм дорожнього одягу з піску та щебеню – 2600 м2;
  • бордюр – 45 м.п.

Нагадаємо, ремонт вул. Пилипа Орлика розпочався 23 липня 2020 року. У 2020 році провели реконструкцію на ділянці від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові та відновили рух транспорту на цій ділянці. У 2021 році реконструкцію від вул. Віри, Надії, Любові до будинку №2 на вул. Пилипа Орлика завершили та відновили рух транспорту.

Як повідомляла у коментарі Tvoemisto.tv радниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, загалом вулиця на той час була завершена на 75%. Її мали відкрити ще торік, та через допрацювання інженерних рішень щодо колектора роботи затримали. Знову відновили ремонт наприкінці червня цього року.

Проєкт ремонту розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» у 2019 році. Загальна вартість виконання робіт згідно з укладеним договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – 74,8 млн грн.

У серпні директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк під час стріму Tvoemisto.tv повідомив, що ремонт вулиці планують завершити у жовтні. За його словами, тоді вже заклали всі елементи для освітлення, розібрали дорожнє покриття до 150 м, ряд плит тощо.

Коментарі

Позначки: ,