Вулиці Львова заполонили автозлодії (ВІДЕО)

Новини 29 Січня, 2019 164

Ілюстрація: varianty.lviv.ua

У Львові серед білого дня масово обкрадають залишені на вулицях автомобілі.

Про це повідомляють  користувачі соцмереж, які стали жертвами автозлодіїв.

Про черговий випадок, який стався 28 січня на вул. Снопківській, йдеться у дописі координатора ГО «Варта-1» Ігоря Зінкевича.

«Вулиця Снопківська. 28 січня о 17.21  злодюжка просто відкрив машину і дістав з заднього сидіння сумочку мого чоловіка, який на 15 хв зайшов додому, в сумочці були документи на авто, гаманець і права водійські», – йдеться у дописі на сторінці «Варта-1» у Facebook.

Автор допису наголошує, що відео, яке він додає з місця події, «є  попередженням для всіх, не залишати важливі особисті речі чи документи в авто, тому що навіть білий день не є для них перешкодою».

Увага будьте обережні Це є вулиця Снопківська, це відбулось 28 січня о 17.21 годині, злодюжка просто відкрив машину і дістав з заднього сидіння сумочку мого чоловіка, який на 15 хв зайшов додому, в сумочці були документи на авто, гаманець і права водійськіДане відео є просто попередженням для всіх, не залишати важливі особисті речі чи документи в авто, тому що навіть білий день не є для них перешкодою!

Опубліковано Igor Zinkevych Вівторок, 29 січня 2019 р.

Відео: Ігор Зінкевич

Як повідомлялося, у Львові 28 січня невідомі пошкодили і обікрали іномарку, яку власники залишили на вулиці без нагляду на кілька хвилин. Зухвала крадіжка сталася  о 13.15  біля відділення «Нової пошти» на вул. Юрія Липи.

 

Коментарі

Позначки: