Водіям: триває капітальний ремонт дороги державного значення «Львів – Шегині»

Новини 06 Вересня, 2018 144

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У жовтні розпочнуться роботи із прокладання асфальтобетону

На Львівщині тривають ремонтні роботи автомобільної дороги «Львів – Шегині».

Як повідомили у Городоцькій РДА Львівщини, про хід виконання державного проекту «Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-11 Львів-Шегині» йшлося під час зустрічі 5 вересня голови Городоцької  РДА Володимира Ременяка із представниками відповідальних служб, серед яких керівник проекту, представником ТОВ «Автомагістраль «Південь» А.Кузьмич, заступник керівника Служби автодоріг у Львівській області М.Манько, депутат Львівської обласної ради В. Саган.

Як зазначається у повідомленні, було  обговорено ремонт автодороги в межах міста Городка (від автозаправки ОККО до центру), а також від залізничного переїзду до с.Братковичі.

«За період ремонту, на мостових переходах у Городку через річку Верещицю по вул. Перемишльській та по вул. Львівській виконано роботи з демонтажу перильного огородження, дорожнього покриття та розбиття накладних плит та балок, – звітує представник ТОВ «Автомагістраль «Південь» Андрій Кузьмич, – зараз виконуються роботи з укріплення  бетоном лівої частини моста по вул.Львівській, а по вул. Перемишльській проводяться підготовчі роботи для облаштування опор моста.Крім цього, будуть виконати роботи по перенесенні  телекомунікаційних мереж, які проходять через мости».

На даний час підрядною організацією проводяться роботи з облаштування тротуарів  та дощової липневої каналізації по вул. Львівській.  Вже  прокладено 1 км ливневої  каналізації із 3,5 км передбачених проектом. Роботи пов’язані з будівництвом каналізації планується завершити до кінця вересня цього року.

«В межах реалізації проекту також планується реконструкція вуличного освітлення та вставлення двох світлофорних об’єктів.  За попередніми прогнозами підрядників – вже у першій половині жовтня розпочнуться роботи із прокладання двох шарів асфальтобетону», – інформує РДА.

Коментарі

Позначки: , , ,