Новини

Влада втручалась у довибори на Франківщині заради перемоги свого кандидата, – В’ятрович (ВІДЕО)

Влада втручалась у довибори до Верховної Ради в Івано-Франківській області та залучила силові структури заради перемоги свого кандидата.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Володимир В’ятрович, пише Четверта студія.

“Гадаю, Івано-Франківщина зараз стала і напевно буде джерелом неспокою для всієї України. Адже те, що відбулося тут, на 87-му виборчому окрузі, – це дуже тривожний сигнал для всієї України. Це дуже брутальне і пряме втручання влади у вигляді спецслужб у виборчий процес заради перемоги провладного кандидата. Такого в Україні не було дуже давно. Це безпрецедентний крок, який має збудити реакцію всього громадянського суспільства. На жаль, те, що відбувається є підважуванням однієї з інституцій демократії – виборів”, – сказав депутат.

В’ятрович зауважив, що влада задіяла силовиків, аби забезпечити перемогу потрібного кандидата.

“Я маю на увазі спецпідрозділ “Альфа”, який невідомо яким чином і невідомо навіщо перебував на території окружної виборчої комісії. Я також маю на увазі те, що під приводом “замінування” двічі виводили всіх людей з приміщення цієї ОВК, а після цього позникали якісь бюлетені. У всьому цьому помітні якраз цілеспрямовані дії влади, які спрямовані на те, аби зробити переможцем свого кандидата – Василя Вірастюка”, – зазначив політик.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

16 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

16 години тому