Новини

Від позиції Львова залежить цілісність України, – Петро Порошенко

На багатотисячному віче у центрі Львова кандидатом на посаду міського голови від партії “Європейська Солідарність” був оголошений народний депутат України Олег Синютка.

Лідер партії, п’ятий президент України Петро Порошенко у своїй промові наголосив, що місцеві вибори у Львові і на Львівщині надзвичайно важливі для усієї України. Бо саме Львів є серцем українства, а львів’яни завжди першими ставали на захист державності.

Про це повідомляє “Прямий”, пише “Четверта студія”.

“Вибори міського голови – це аж ніяк не місцеві вибори. Бо саме від позиції Львова залежить цілісність України. І сторіччями Львівщина це доводила неодноразово. Саме від позиції львів’ян залежить відсіч федералізації. Саме від вас залежить захист реформи децентралізації, яка була започаткована нашою командою”, – наголосив Порошенко.

“І українська мова, і наші закони про розвиток освіти потребують вашої позиції. Щоб Львів не мовчав. І міська влада не мовчала”, – зауважив Порошенко.

“Отже, місцеві вибори у Львівські області і міські вибори у Львові – це не тільки про каналізацію. Не тільки по ліфти. Не тільки про поточний ремонт доріг і вуличне освітлення. І навіть не тільки про сміття”, – переконаний лідер “Європейської Солідарності”.

“Міські вибори у Львові й місцеві вибори на Львівщині – це про Україну. Про її волю, про її народ, про її честь, про її славу”, – наголосив п’ятий президент України.

“І тому лідером Львова має бути загальнонаціональний лідер, який представляє єдину загальнонаціональну проукраїнську політичну силу», – переконаний Порошенко.

Олег Синютка у виступі презентував своє бачення розвитку Львова і перетворення його на потужний європейський центр науки, освіти, технологій, туризму, а головне – на світовий центр українства, який матиме авторитет і повагу на міжнародній арені.

“Настав час Львова! Він знову стане осередком науки та освіти, і зможе реалізувати свій потенціал. Львів поверне собі технологічну славу. Вироблене у Львові буде знаком якості у Європі та у світі. Ми маємо розвинути туризм іншої якості – для наукових конференцій і бізнес-форумів. Нам потрібен інший статус: якщо ти не був у Львові – ти не бачив Європи”, – зазначив Синютка.

“Львів має бути партнером Праги, Бухареста, Відня, Варшави й всіх тих столиць, де люди поважають один одного, де пишаються тим, що живуть в такому славетному місці”, – переконаний Синютка.

“Без Львова немає України. І Львів переможе”, – наголосив Синютка.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

23 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

24 години тому