Новини

Від початку відкритої збройної агресії росії до України повернулися близько 460 тисячі українців

Минулої доби з України вибули майже 41 тисяча осіб. З них 28 тисяч для перетину кордону обрали українсько-польський кордон.

Про це повідомляє Львівська ОВА, пише “Четверта студія”.

За добу західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули понад 63 тисячі осіб та понад 12 тисяч транспортних засобів. У порівнянні з попередньою добою пасажиропотік на західній ділянці кордону зменшився.

Нагадуємо: для перетину кордону також можна обрати менш завантажені пункти пропуску на державному рубежі з Угорщиною, Словаччиною, Румунією і Республікою Молдова.

Водночас до України за минулу добу прибули 22 тисячі осіб. Понад 19 тисяч з них – українці, переважна більшість з яких чоловіки, що готові поповнити лави захисників Батьківщини. Загалом, з початку відкритої збройної агресії до України повернулися близько 460 тисячі наших співгромадян.

Нагадуємо, що усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі. Крім оформлення людей і транспорту, за минулу добу на західних кордонах було оформлено понад 530 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.

Рекомендуємо відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови (на Буковині) на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Дані оновлюються кожні три години.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

15 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

15 години тому