Новини

В Україні запускають безоплатні онлайн-курси турецької мови з нуля

В Україні на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запускають онлайн-курси турецької мови для дорослих. Навчатися тут можна безкоштовно, а заняття розраховані на тих, хто починає вивчення «мови з нуля». 

Про це пише Четверта студія.

Як зазначає директорка Гончаренко центру онлайн Вікторія Захарова, курси турецької мови відкрили у відповідь на запит студентів простору. 

«Наразі ми безкоштовно викладаємо українську, англійську, польську та німецьку мови. Навчатися можна онлайн, не виходячи з дому. Останнім часом побільшало запитів на відкриття курсів і турецької, і це не дивно: турецьку мову все частіше використовують для роботи, навчання, ведення бізнесу чи переїзду. Ми почули запити відвідувачів — і запускаємо окремий курс турецької мови з нуля. Декілька місяців інтенсивного навчання з носіями мови, багато практики та домашки — все це для того, аби студенти опанували базові рівні, достатні для спілкування», — ділиться Вікторія Захарова.

Разом із досвідченими викладачами та носіями турецької студенти вивчатимуть мову «з нуля» через інтерактивні заняття та вправи та зможуть ближче познайомитися з турецькою культурою та традиціями. 

«Занурення» в турецьку ми почнемо з алфавіту, познайомимося з іменниками, особистими займенниками, афіксами, вивчимо числівники та базові часи. Паралельно вчитимемо нову лексику та спробуємо будувати найпростіші діалоги», — додають організатори. 

Курс турецької мови у Гончаренко центрі розрахований дорослих віком від 18 років. Як зазначають у центрі, йдеться про вивчення мови «з нуля», фактично з абетки. Заняття проходитимуть онлайн, а для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандал в Академії сухопутних військ у Львові може бути спланованою атакою

На початку травня до тимчасової слідчої комісії ВР надійшла колективна скарга від курсантів Національної академії…

13 хв. тому

На Львівщині ветерани війни та члени їхніх сімей можуть отримати кошти на підтримку підприємницької діяльності (відео)

Після півторарічного проведення у зоні бойових дій Ігор продовжив працювати на підприємстві. Детальніша інформація про…

3 години тому

Американські євреї зреагували на крадіжку лісу в Брюховичах

Йдеться про 19,1 га унікальної лісової території, що між вулицями Ряснянська – Незалежності України у…

11 години тому

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

23 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

24 години тому