В Україні запускають безоплатні онлайн-курси турецької мови з нуля

Новини 07 Квітня, 2024 34

як зареєструватися

В Україні на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запускають онлайн-курси турецької мови для дорослих. Навчатися тут можна безкоштовно, а заняття розраховані на тих, хто починає вивчення «мови з нуля». 

Про це пише Четверта студія.

Як зазначає директорка Гончаренко центру онлайн Вікторія Захарова, курси турецької мови відкрили у відповідь на запит студентів простору. 

«Наразі ми безкоштовно викладаємо українську, англійську, польську та німецьку мови. Навчатися можна онлайн, не виходячи з дому. Останнім часом побільшало запитів на відкриття курсів і турецької, і це не дивно: турецьку мову все частіше використовують для роботи, навчання, ведення бізнесу чи переїзду. Ми почули запити відвідувачів — і запускаємо окремий курс турецької мови з нуля. Декілька місяців інтенсивного навчання з носіями мови, багато практики та домашки — все це для того, аби студенти опанували базові рівні, достатні для спілкування», — ділиться Вікторія Захарова.

Разом із досвідченими викладачами та носіями турецької студенти вивчатимуть мову «з нуля» через інтерактивні заняття та вправи та зможуть ближче познайомитися з турецькою культурою та традиціями. 

«Занурення» в турецьку ми почнемо з алфавіту, познайомимося з іменниками, особистими займенниками, афіксами, вивчимо числівники та базові часи. Паралельно вчитимемо нову лексику та спробуємо будувати найпростіші діалоги», — додають організатори. 

Курс турецької мови у Гончаренко центрі розрахований дорослих віком від 18 років. Як зазначають у центрі, йдеться про вивчення мови «з нуля», фактично з абетки. Заняття проходитимуть онлайн, а для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.

Коментарі

Позначки: , ,