В Івано-Франківську розкажуть про використання штучного інтелекту

Новини 30 Травня, 2024 54

«ІТ — це просто»

31 травня в Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть безоплатний інтерактивний воркшоп про використання штучного інтелекту. Говоритимуть про те, як використовувати ШІ для створення вебсайтів.

Про це пише Четверта студія.

Як зазначають організатори, воркшоп буде корисний тим, хто хоче розвинути практичні навички використання штучного інтелекту.

«Штучний інтелект дуже стрімко розвивається. Він найкращий помічник у навчанні, вивченні мов та навіть створенні сайтів. Якщо ви хочете іти в ногу з часом, запрошуємо на воркшоп. Зможете опануувати практичні інструменти для полегшення виконання завдань», — діляться у Гончаренко центрі.

Воркшоп проведе Ірина Жлобіцька — досвідчена викладачка та дизайнерка з 10-ти річним досвідом, вебдизайнерка та АІ-ентузіастка.

«Поговоримо про те, як штучний інтелект може допомогти у створенні вебсайтів. Зможемо попрактикуватися у Figma та MidJourney, а спікерка поділиться секретами написання промптів та прикладами застосування різних нейромереж для навчання, маркетингу, продажу, рекрутингу, бізнес-процесів та особистої продуктивності», — додають організаториі.

Воркшоп проведуть у п’ятницю. 31 травня, о 14:30 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). До участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. З собою учасникам потрібно мати ноутбук.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Коментарі

Позначки: ,