В Івано-Франківську проведуть тренінг із цілепокладання

Новини 22 Серпня, 2024 38

Як поставити ціль і не поставити на неї ментальне здоров’я

23 серпня в Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть безоплатний тренінг із коучкою та авторкою книг Оксаною Краєвською. Говоритимуть про постановку цілей, колесо балансу та практики для підтримки ментального здоров’я. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гончаренко.центр.

Як зазначають організатори, на зустрічі франківців навчатимуть правильно ставити цілі, аби досягати максимальних результатів без шкоди для свого ментального здоров’я. 

«Ми будемо вчитися обирати саме ті цілі, яких ви реально зможете досягати, розберемо найпоширеніші помилки при постановці цілей та спробуємо застосувати практику колеса балансу. Буде багато практичних вправ», — діляться у просторі.

Тренінг проведе Оксана Краєвська — коучка, авторка книги «Не магія ранку або 9 ранкових ритуалів» та тренерка ресурсного стану. 

Зустріч проведуть у п’ятницю, 23 серпня, о 13:30 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Коментарі

Позначки: