Новини

В Австрії невідомі напали на підлітків з України: є поранені

28 березня в австрійському місті Грац група невідомих напала на двох громадян України, в результаті чого один з українців був госпіталізований з ножовими пораненнями.

Про це повідомляє австрійське видання Heute.

У виданні зауважили, що у неділю двоє братів, обоє громадяни України, домовились через соцмережі зустрітись з незнайомцем для продажу одягу.

Зустріч відбулася близько 16.15. Покупець заманив обох хлопців, віком 15 і 17 років, у пішохідний підземний перехід. Коли незнайомець приміряв куртку, з обох входів до підземного переходу до братів підійшли четверо-п’ятеро людей у ​​масках.

“Один із нападників витягнув пістолет, погрожував 17-річному юнакові та вимагав гроші, цінності та одяг, які він приніс із собою”, – додали у виданні.

17-річний хлопець намагався чинити опір, що призвело до бійки. Один зі зловмисників витягнув ножа та завдав хлопцеві удар у верхню частину тіла. Зловмисники втекли, коли йому на допомогу кинувся його 15-річний брат.

За даними видання, поліція Граца відкрила провадження та проводить розслідування нападу. Наразі особи нападників не встановлено. Підлітка з важким пораненням було доставлено до лікарні місцевої лікарні. Його молодший брат отримав незначні травми обличчя.

Коментарі

Олег Довганик